Tamara Ćešić: Protiv ŽOK Inova smo favoriti no to treba pokazati na parketu

Kapetanica i najbolja igračica SOK Mostar

Tamara Ćešić: Protiv ŽOK Inova smo favoriti no to treba pokazati na parketu

Odbojkašice SOK Mostar pred sobom u subotu imaju novi izazov i novu utakmicu. Nakon derbija i velike borbe protiv OK Sloboda u Mejdanu, pred Mostarkama je domaća utakmica protiv banjalučkog ŽOK Inova koja se igra u sklopu 12. kola Premijer Lige.

Mostarke su u prvom susretu između ova dva tima u Banja Luci zabilježile sigurnu pobjedu pa se u taboru domaćih nadaju da će ishod ove utakmice biti jednak onoj prvoj u gradu na Vrbasu. 

Kapetanica i najbolja igračica popularnih "Sokica" za SportSport.ba u najavi ove utakmice kaže slijedeće:

"Što se tiče utakmice s Inovom iz Banja Luke, s njima nismo imali problema u prvoj utakmici pa se nadam da će tako biti i u subotu" - govori Tamara Ćešić i dodaje:

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

"I u ovu utakmicu kao i u svaku drugu ući ćemo s maksimalnim motivom te nećemo ništa prepuštati slučaju. Ekipa Inove je podmlađena, smatram da mlade cure koje će zaigrati protiv nas neće tek tako lako položiti oružje u našoj dvorani. Potrudit ćemo se prenijeti na teren sve ono što radimo na treninzima i što naš trener zahtijeva od nas te novom pobjedom na domaćem terenu zadržati priključak za vodećim timovima. Iza nas je 7 pobjeda te 4 poraza, smatram da je to odličan omjer. U klubu je atmosfera vrhunska, svi se trude da nam olakšaju sve, počev od velikih napora uprave kluba do našeg trenera. Opravdat ćemo ono što oni čine za nas a mi ovim putem molimo sve ljubitelje sporta da nas dođu podržati kako u ovoj utakmici, tako i u svim idućim. Ja kao kapetan ekipe voljela bih da su naše utakmice još posjećenije jer svi oni koji posjete naše utakmice neće ostati uskraćeni za dobru odbojku i prvenstveno za naš velik trud" - kazala je Tamara Ćešić za SportSport.ba.

Utakmica između SOK Mostar i ŽOK Inova na programu je u subotu u 17h u dvorani na Bijelom Brijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi