16

Komentari (16)

prostecinjenice
Bravo momci, šteta što niste ispraćeni kao pojedini manekeni bh sporta.
Noname992
Ove ljude treba dobro nagraditi za sve ove godine što su bili na tronu svijeta, možda da se država sjeti pa im dodjeli stanove. Zaslužili su oni i mnogo više.
Kiss
Svaka čast momci,sve najbolje od srca
Adnan tz
Gdje samo igraju pravi Bošnjaci medalje dolaze
user1622421016
Cestitke iz Sydneya Australia
struja
Bravo za prave zmajeve!!
starigrad
Bili ste i ostali najsvjetlija tačka BH sporta. Nada u Naše bolje sutra. Hvala vam i kapa do poda
pjanke.sa
Bravoooo svaka cast! Steta sto igrate za nasu repku, jer da ste se gdje drugo rodili, mogli biste zivjeti normalno od ovog sporta.
Malmi_Suomi
@pjanke.sa da su se buraz rodili negdje drugo , ne bi doživjeli rat koji su doživjeli ovdje kod nas i sigurno ne bi igrali ovaj sport.
Ovo su " većinom" RVI I civilne žrtve rata ( koje su bili šatro legitimna meta za ubijanje u Sarajevu i BiH) jna velika vojska sa moralom POPIŠAM SE NA NJU... na JNA
Izotop10000
Vi ste ponos BiH.
Mackintosh
Mowzilla
Aferim, uvijek ste bili nasi pravi sportski heroji nacije ⚜️
Malmi_Suomi
PONOS BOSNE I HERCEGOVINE!!! BRAVOOOOOOO bravooooo ljubim vas braćooooo
Djole1921
Bravo momci!!!
Secerko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.