3

Komentari (3)

Magic32
Može se diskutovati o listi ovisno o tome koji sport ko voli, ali mislim da je prvo mjesto zasluženo zauzeo The Greatest.
BobPaisley
...Pele u karijeri postigao 1281 gol igrajuci protiv ekipa amazonskih plemena ciji igraci nisu znali pravila fudbalske igre...i stavis njega ispred jednog Michaela Jordana koji je tek na 6. mjestu...ko je pravio ovu listu treba ga osuditi na 10 godina robije.
BobPaisley
@Boss ...ja pricam o njegovom 1281 postignutom golu,a ne o osvojenim SP,koja usput nije sam osvojio,bilo je tu jos igraca u reprezentaciji,za neke su tvrdili cak i da su bolji od Pelea (kao npr. Garincha)...a kome ih je on davao i ko je vodio te statistike Boga pitaj...tako je i Romario zabio 1000 golova,a racunao i one sto je zabio djeci ispred zgrade na male golove :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti