Jaka poruka Mirze Teletovića za Zlatne momke

Danas finale protiv Irana

Jaka poruka Mirze Teletovića za Zlatne momke

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci danas igra finale Svjetskog prvenstva protiv selekcije Irana.

Naši Zlatni momci ponovo su pokazali svoju dominaciju na velikim takmičenjima, a danas jurišaju na još jednu titulu prvaka svijeta. Za novo zlato naši momci će se boriti protiv starog rivala Irana i sigurno je da će dati sve od sebe da ponovo obraduju bh. navijače.

Pred današnji finalni susret na svojoj zvaničnoj Facebook stranici oglasio se Mirza Teletović koji je poslao poruku bh. reprezentativcima uoči susreta s Iranom.

"Dok je vaša ruka na srcu, vi ste u srvu. Vi ste naši zlatni momci, kojeg god sjaja da medalja bude", poručio je Teletović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti