Kakanj produžio ugovore sa trojicom odbojkaša

Čelnici Kaknja polako zaključuju sastavljanje rostera

Kakanj produžio ugovore sa trojicom odbojkaša

D. Rakanović

Čelnici odbojkaškog kluba Kakanj dogovorili su produženje saradnje sa trojicom odbojkaša.

Nakon što je ugovor sa Kaknjom potpisao Bahrija Zenović, a potom produženi ugovori sa kakanjskim igračima: Arminom Šljivom, Sejdinom Mustafićem i Murisom Krivokapom, OK Kakanj 78 je produžio ugovore i sa primačem ekipe Markom Tadićem, srednjim blokerom Danilom Ružićem te tehničarom Arminom Fejzovićem.

Sva trojica odbojkaša su potpisali ugovore na dvije godine i sigurno je da će biti važni igrači u ostvarivanju ambijacija Kaknja u predstojećoj sezoni. 

Zanimljivo da je skoro cijeli roster sastavljen od domaćih igrača. Samo trojica igrača nisu iz Kaknja a riječ je o Tadiću, Ružiću i novom pojačanju Zenoviću, s tim da Tadić i Ružić već nekoliko sezona igraju za ovu ekipu. 

Odbojkaši Kaknja će sa pripremama za predstojeću sezonu krenuti sredinom augusta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi