37

Komentari (37)

Ado_GTI
Mlad i dobar momak nebi ni bio na Olumpiskim igrama sa ne vrijedi. Svaka čast biće ima vremena da bude bolji.
user1583752673
Ti si vec najbolji olimpijac ikad Nedzade pobjedio ne pobjedio. BRAVO!
enko
Mekintos nasamara ga tvojim samarem,tovaru.
enko
Mozemo mi pricati sto hocemo,on je na olimpijadu otisao svojom zaslugom,bez stele,znaci kao nsjbolji u svojoj kategoriji u BiH Glavu gore i naprijed,neka te zdravlje i sreca prati.
amex
Samo jako momak.. osvojio, ne osvojio, cestitam!!!
Rigel
Bravo Nele majstore. Kako god zavrsio ti si heroj i ostvario si najbolje rezultat na OI u historiji nase zemlje. A ovim debilima sto kritikuju, najyebem se najmilijih.
damir83
Čestitam Husiču !!
Tmm1987
Nema od toga nista, da se ne lazemo, realno ostajemo bez medalje i ove godine
Fareus1921
Svaka čast,idemo na medalju.Mi moramo imati što više medalja,pogotovo u ZOI jer smo jedna od olimpijskih zemalja.
Zeleni_zub
Mahatma.Barbie
Šta sam upravo pročitao? Tvoj komentar treba uokviriti, uramiti kao jedan od najglupljih u historiji bh. Internet portala.
Mowzilla
Ne daj se Nedzko ⚜️
starigrad
Naprijed po bronzu. Za našu BiH. A u inat dušmanima
Mackintosh
Nasamara ga onaj Kazakstanac
Smrt
Glavu gore majstore!
Szentharomsvag
Rezultat ukazuje da je u polufinale upao slučajno. 22:3, je li ovo opet oboren rekord u polufinalu?
kovacic
Nije, potpuno normalan rezultat. Da nije bilo problema s opremom izgubio bi s manjom razlikom. Uzbekistanac je bio najlošije rangiran pa ga evo u finalu.
bazaorao
ti ko neki strucnjak
Szentharomsvag
Nisam stručnjak daleko od toga ali kaf bih na svom poslu imao ovakve "rezultate" ne bih mogao dalje od biroa dobacit.
Szentharomsvag
@kovacic. Dakle bilo kako bilo izgubio bi od najlošije rangiranog? Manjak u opremi isto pokazuje da je slučajno upao u polufinale. Znači da sam u pravu kako god okreneš. Hvala na potvrdi.
Babuka1
A ja levata frajera.
Szentharomsvag
Levat jašta. A pamerni bošnjo širi mitove na 22:3.
Samkodk
Nije tebi lako biti pacijent doktora dabica razumijemo te vidi se da nisi uzeo odgovarajucu terapiju drzi se ti vujina i vucica to ti bolje stoji.
Szentharomsvag
Krezavi sda taliban ne zna ništa osim vrijeđati jer je glup. Ali mu je 22:3 uspjeh. Ti si za Freuda ako uopšte znaš ko je on. Prvo se riješi karijesa pa ćemo dalje.
Sloboda
A ti si sportista?
hake
Ti na svom poslu ne možeš do Olimpijade sve i kad bi duvao qrac šefu. Zato sjedi i ne njajKe
Szentharomsvag
Sad više nisam ali sam se bavio džudom. Prvak BiH prije rata u svojoj juniorskoj kategoriji. I poslije rata vaterpolo koliko se moglo u Sarajevu. Ovaj rezultat ekvivalentan je rezultatu 101:13 u košarci. Pa ti sad vidi jel za pohvale.
user1603273752
@Szentharomsvag a ovaj rezultat prve borbe koju je pobjedio 22:2 jel i to slucajno bilo,omakla mu se ta 22 boda ili? Ne pokusavaj glumit pametnjakovica kad si glup....tekwando je takav mozes pobjedit 22:3 a mozed i pobjedit tek tako isto tim rezultatom...jednostavno protivnika krene svaki udara prolazi i gotov si,al ko ce tebi to "pametnjakovicu",koji jedva ceka da sere i pljuje,objasnit
hake
Druže idi ga duvaj šefu. To ti je jedino preostalo. Ti si bio amater i ne njajke nekom ko je na Olimpijadi u repasažu za medalju. Tvoj najveći uspjeh je mizeran i jadan naspram uspjeha Nedžada Husića. Ponjamke ti se u usta. Tovarčino jedna rugaš se momku koji je na svjetskom juniorskom prvenstvu uzeo bronzu, na evropskom uzeo srebro, i sad je blizu medalje na Olimpijadi. Retarde jedan to je isto ko da se fićo ruga ferrariju! Konje!
Szentharomsvag
Ako ti ga mati i sestra duvaju ne znači da to i ostali rade. Znam da one to rade jer drugačije ne bi imale ni za hl**** a ti za nargile. Kako rekoh krezavi sda taliban ne zna ništa drugo nego psovati jer je malouman i nisu mu ni Andersenove bajke pročitali do kraja. Uopšte se ne poredim niskim. Jednostavno je rezultat sramotan kao što si ti sramotan produkt incesta. To što si ti debil to je činjenica bez da se bilo ko poredi sa tobom. A u repesažu se avi bore za medalje, ali si ti glup pa to ne kontaš.
Szentharomsvag
Za sve iznad; Mit je lagati sam sebe da je 22:3 dobar rezultat. Još veći je relativizirati to rezultatom iz prvog kola. Koliko god ja glumio pametnjakovića i hranio krave ili šta već sramotna je činjenica da BiH nije osvojila ni jednu medalju ni u jednom takmičenju ni u jednoj olimpijadi ili prvenstvu. Ako vas ta činjenica vrijeđa onda niste ništa do iskompleksirane i paranoidne budaletine koje su zatvorenog tretmana u stezulji. Jasno je meni da se u nedostatku uspjeha za uspijeh smatra neka naznaka plasmana za medalju. Zato i kažem od karijesa sve počinje. Budući da ga vi mažete po kruhu onda vam je i 22:3 u polufinalu vrhunsko dostignuće. U moj vakat izgubiti iponom je bila neviđena sramota ali u vašem naopakom sistemu vrijednosti poraz je pobjeda jer zaboga nije mu valjala oprema i slična pichkasta opravdanja. S obzirom da vas je većina ovde dijaspora ne čudi me pichkasti pristup i način razmišljanja. Šta očekivati od dezertera i njihove djece?? Upravo to: 22:3. Sramota!
hake
Glumiš neki qrac od inteligencije ali si nepismen pa ne znaš da "niskim" su ustvari dvije riječi, ne jedna. Ako nekom treba Freud onda si to ti majstore. Ti džuda u životu nisi vidio ko što govoriš da si neki qrac od prvaka BiH prije rata. Da si realan i da znaš išta o džudu pa da isti porediš sa tekvandoom, znao bi da je normalno izgubiti velikom razlikom i vrlo moguće, a na drugoj strani isto tako i pobjediti na taj način, kao i to da borba može biti neizvjesna. Praviš se da znaš nešto o sportu koji komentarišeš, a za isti si čuo samo iz naslova na sportskim člancima na webu. Pri tom, tvoju usrani stav te odaje da si usrano ljubomoran na postignuće momka od samo 19 godina, pa te vjerovatno ganjaju kompleksi jer si u svom djetinjstvu jedino donosio loptu drugima dok su se igrali na dva gola. I da ne zaboravim, mater i sestru pozdravi, vjerujem da su fine dame, ne bi im ja riječi rekao ni marke uzeo. Zna se šta se sa takvima radi. Kompleksaš odyebi u skokovima .
Szentharomsvag
Za tebe sam vrhunac inteligencije, a to mi priznaje i tvoja komplet familija. Meni je 5KM malo, ali je tvojima od životne važnosti. Vjeruj mi, da im nekad dadnem onako, ne moraju mi ni pušiti. Očigledno nisi čuo za tipfeler i/ili lapsus calami? Naravno da nisi. Da si glup zorno ukazuje činjenica da uopšte ne razumiješ napisano niti ja bilo što poredim. Poraz je sramotan, a ekvivalentnost nije poređenje. Šta ti znači momak ima 19god? To je neko opravdanje za primljenih 50 udaraca u dva meča? Tipična peezda. Sa 19 imao sam jedan rat iza sebe i krenuo u drugi. Gdje si bio tad da kažeš momak ima 19god? Yebo ti momak krezavu sda talibansku mater. Baš ću tebi pričati o svojim dostignućima. Nego imam ja preporuku za tebe. Uzmeš dva crijeva za nargilu i jedno staviš u žvalje a jedno u pakash i mjenjaš svakih pola sata. Garant bi medalju osvojio. Sestra ti je prvakinja Mediterana tri godine zaredom. Doduše drugo crijevo je u pitanju ali geni su geni. Haj odyebi životati.
realista1982
Samo naprijed uzdignute glave...
Mevliino
Samo naprijed i hrabro, bice medalja!!!
SamoVelezMostar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.