7

Komentari (7)

Mele
Prve su se Norvezanke pobunile, zatim Brazilke, evo sad i svabice.
Bhf
A i ovi arapi vole guzove gledati,neznam zasto organizuju ako ce mjenjati neka pravila.Ova odbojka se upravo radi toga i gleda,neznam ko jos prati rezultate.
YouTalkinToMe
Ma žensko je to, samo nek’ je u kontru. Da igraju u opremi kao fudbalerke, kosarkasice ili rukometašice, i da je neko predlozio da igraju u gaćama kao sada sto igraju, odmah bi bio optužen za nekakav sexizam i bilo bi feministička propaganda da se gleda na žene samo kao sexualni objekt. A sada kao bojkot sto im ne daju da igraju gologuze u islamskoj zemlji. To se upravo desilo prije koju godinu kad je sep blater predložio da fudbalerke igraju u yebozovnijoj opremi da bi ženski fudbal dobio na popularnosti, odmah je prozvan manijakom, sexistom i šta sve ne.
ja_doso_nako
Causevic i Skoric dvojica navecih d*kadzija na dunjaluku.
kukuruz
Ne morate, bojkotujte, idite vratite se u svoje golišave pride zemlje gdje mučite bule što su pokrivene. Tamo propovijedaju "naša država naši zakoni", sad dodjoše u tudju državu i odjednom ne važi više i previše je sedmicu istrajati bez gole guzice. Dajte im sad one arapske čaršafe na suncu da nose ko ih j*be. I redovan abdest, post i teraviju obavezno haha. Niko im nije priredio debelu, neizdržljivu odjeću, toplota je regulisana samo da se razumijemo sve je ovo samo zapadna djetinjastost.
eye of the tiger
hocemo vise ove zenske odbojke. Pisite o tome, a ne o onim Diletama starletama i slicno. Ovo su najljepse zene.
eye of the tiger
e svaka Vam cast na slici.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.