Edin Džeko oduševio cijelu Bosnu i Hercegovinu porukom za Lanu Pudar

Oglasio se na Facebooku

Edin Džeko oduševio cijelu Bosnu i Hercegovinu porukom za Lanu Pudar

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko oduševio je fanove porukom koju je posvetio Lani Pudar.

Naša najbolja plivačica debitovala je na Svjetskom prvenstvu za seniore gdje je ostvarila zapažen rezultat i pokazala o kakvom talentu se radi.

Iako ima tek 16 godina Lana je pokazala da se bez problema može takmičiti već u seniorskoj konkurenciji na svim nivoima, te je jasno zbog čega su mnogi oduševljeni njenim nastupom u Budimpešti.

Na zvaničnoj Facebook stranici danas se oglasio i Edin Džeko koji je odlučio Lani čestitati na rezultatima u Budimpešti, te je sve oduševio svojom porukom.

"Draga Lana Pudar. Ne mogu, a da ti ne čestitam na svemu što si dosad postigla, iako imaš tek 16 godina. Oduševljen sam i sa radošću pratim tvoje nastupe i sa još većom radošću čitam o tvojim uspjesima.

Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet. Slušaj roditelje, oni su ti najbolji prijatelji i oni ti jedini mogu dati iskrenu podršku. Proći ćeš mnogo i dobrih i loših stvari, jer takvo je naše okruženje. Kada ide dobro, svi te tapšu po ramenima, a kada ide loše, utrkuju se u tome ko će bolje, jače i više.

A porodica! Ona je uvijek tu, kao utjeha, kao snaga, kao rame za plakanje, kao podstrek za dalje. I zapamti, vjeruj u sebe i rezultat će doći. Predodređena si za velike stvari, svi to vidimo i želim ti mnogo sreće, zdravlja i iskrenih ljudi oko tebe.

Budi ponosna na sebe, jer imaš sve razloge da budeš ponosna. Radujem se tvojim novim nastupima. Sretno dalje, ponosu Bosne i Hercegovine!", poručio je Džeko.

Top Komentari

Ajax11
Bravo Ligata a ne Dzeko
2 6
pitariistok
Jel ga bacio dzekson danas....zna'l se sta???
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi