19

Komentari (19)

buba
Jesi nepismen braco mila
Zulfikar
Ako ima ispravne roditelje vec trebaju nastojati da je ubace u neku prep akademiju Kaliforniji a onda neki opasan univerzitet gdje ce ozbiljno da se bavi plivanjem. Kakav balkan kakvi bakraci jer takvom talentu jos uz dobre ocjene je besplatno skolovanje.
kovacic
57.86 je brutalan rezultat, u SADu bi bila 3 desetinke ispod državnog rekorda u grupi do 16 godina, a u grupi do 14 uvjerljivi rekord.
user1583752673
Ako nam je "susjedi" ne otmu bit ce dobro
Darkwood
Drago mi je ali bojim se da ce dres komšija obuci, jer oni vec bale i otimaju sve sto valja...
Uranija
Ne otima niko, ako to Lana i njeni roditelji budu htjeli onda to niko nažalost ne može zaustaviti...
arijan10
Hrvatska bali i otima, a npr nedavno Ahmedhodzic i Hadzikadunic nisu oteti Svedskoj, oni su BiH birali srcem i to je u redu? Dosljednost na nivou...
YouTalkinToMe
Ne mozes to upoređivati jer to nije isto. Ova dvojica barem vode porjeklo iz bih za razliku od ove male čija loza nije iz hrvatske.
DeteVi
Ova se mora pod hitno poslati na zapad sa stipendijom. Inače će upropastiti svoj talenat.
Grohot
ako ste pravi Mostarci pravi, slavit cete uspjeh male Lane a manit cete se Amine...samo ne kontam sta vam je cura skrivila pa da pletete po njoj ? Bravo Lana, Bravo Amina! Djevojcice bivsi Velezovih igraca, svaka cam cast!
Mig_Mig
Vidi Amine, cijela karijera se svela na pricu i pokoje slikanje. Ona i par pojedinaca oprali pare preko kluba i to je to. Nadam se da ovom malom ne upravljaju isti ljudi. Rezultat za svaki respekt!
Twista
Vidimo je u kostimu Hrvatske, jer mi imamo dva bazena za trenirati, podrsku drzave za perspektivne sportiste = 0. Nazalost
Darkwood
Istina, ali glavni razlog je sto imamo dva mamlaza sto koče drzavu na svakom koraku. Da se mi pitamo pravi Bosanci i Hercegovci bilo koje vjere sto istinski vole svoju zemlju, mi bi davno bili u evropi, ali pošto nam ove komsije sto su zadojene nacionalizmom sve koče i mrze sve sto je iz BiH imaćemo i dalje dva bazena. Ja odavno na sav glas govorim ko koci a to su dodik i njegov nacionalizam uz potporu Beograda i covic sa hdzom uz potporu i Zagreba. Znam sad ce neko reci a sda... ona samo postoji radi ove dvje gore navedene stranke. Sve dok su ovi mrzitlji na vlasti gubicemo fudbalere, kosarkase, rukometaše itd...
Realist
Ko vam je kriv sto vam Hrvati idu igrat za Hrvatsku a Srbi za Srbiju i tamo osvajaju medalje u glavnim ulogama a vama ostanu samo glupi Bosnje sto neznaju igrat pa onda susjede optuzujete za vase lose rezultate
Realist
Darkwood
Bilmeze, ponovo pročitaj šta sam napisao, odgovor na tvoje pitanje možeš odma pročitati, parmaku jedan.
user1583752673
Bosanski katolici i Bosanski pravoslavci. Kakvi hrvati i srbi u Bosni!? To je u Srbiji i Hrvatskoj u Bosni nije sigurno!
YouTalkinToMe
Čuj ko vam je kriv, isto kao sa ti pišeš ove nebuloze iz hrvatske a ne iz bosne i hercegovine. Ovdje jedino ti ispadas glup a ne bošnje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.