Velibor se oglasio nakon brojnih 'providnih čestitki'

Otac Lane Pudar političare 'pomnožio s nulom': "Samo vi nemojte, molim vas"

9

Komentari (9)

Dugi
Nije na politicare nego na jednog koji ga je isprovocirao jedan, premijer HNK!
starmac
Bravo Vela!Sa gov....a netreba imati posla!Svaka ti čast.
user1571956549
Tako je Velibore.... Svaka cast...
Husrefbeg22
Od ovih nasih korumpiranih dozivotnih politicara poguzija ne treba ni ocekivati nista. Ali, imamo mi i druge sportiste koji su zaradili milione u komercijalnim sportovima kao sto je fudbal i kosarka pa stoga ocekujem da ce se neko od njih prevariti pa nagraditi ovu nasu najbolju sportistkinju. Plivanje je lijep i zdrav sport ali nazalost nije komercijalan (nije placen), ali svi segmenti drustva trebaju naci nacin kako da pomognu Lani, ona je to davno zasluzila: uspjesima na takmicenjima i svojim ponasanjem. Primjer za sve.
bk123
ne treba Lani milostinja da sad naprimjer Džeko ili Nurkić nju financiraju...to nije riješenje, jedino riješenje je napraviti sustav koji će vrednovati rezultate a prije svega napraviti uvjete da se rezultati mogu postići
zilan66
Mislim da bi ovaj fahroKonj nije dobro i da bi vlada hnk i herceg trebalo pomoci da se covjek smjesti u bolnicu.mislim da bi lana,vela i prava mostarska raja odobrili to.
realista1982
Bravo za oca nedaj BAGRI, da sve upropasti vidis da su i Tuku s****li...
IceTrae
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.