Volcanobet premijum sponzor prijenosa utakmica EURO 2024 Njemačka i  Olimpijskih igara Paris 2024

Na BHRT

Volcanobet premijum sponzor prijenosa utakmica EURO 2024 Njemačka i Olimpijskih igara Paris 2024

Sponzorski tekst

U zgradi RTV doma u Sarajevu potpisan je sporazum o proširenju saradnje kroz sponzorstvo UEFA Evropskog prvenstva u nogometu Njemačka 2024TM i Olimpijskih igara Pariz 2024. između Radiotelevizije Bosne i Hercegovine, nositelja ekskluzivnih prava za teritorij Bosne i Hercegovine i kompanije VEZUV RS d.o.o., vlasnik branda Volcanobet.

Sa strane BHRT potpisu je prisustvovala Dženita Jusufbegović, pomoćnik generalnog direktora za razvoj BHRT, a sa strane Volcanobet Lena Bošković, direktorica korporativnih komunikacija Vezuv grupe

Kao što je već poznato BHRT je medijska prava za emitiranje UEFA Evropskog prvenstva u nogometu Njemačka 2024TM za teritorij Bosne i Hercegovine otkupio još 2012. godine i svi građani Bosne i Hercegovine moći će pratiti sve utakmice UEFA Evropskog prvenstva u nogometu Njemačka 2024TM besplatno na programima BHRT-a.

"BHRT, javni medijski servis Bosne i Hercegovine i pored svih problema s kojima se susreće u svom poslovanju, čini sve da građanima BiH omogući praćenje najznačajnijih sportskih događaja Evropskog prvenstva u fudbalu i Olimpijskih igara. UEFA Evropsko prvenstvo u nogometu Njemačka 2024TM je vrhunski sadržaj koji ćemo zajedno uz podršku poslovnih partnera i prijatelja iz Volcanobet, ponuditi svim građanima. Ne treba posebno naglašavati značaj ovog globalnog najtjecanja, jer čak i slabiji poznavaoci sporta znaju da se radi o najvećem i najpopularnijem sportskom događaju bez presedana u svijetu. Zahvaljujući Radioteleviziji Bosne i Hercegovine, a i partnerima poput Volcanobet, naši građani će biti dio ogromne svjetske porodice koja će pratiti sve što će se dešavati na UEFA Evropskom prvenstvu u nogometu Njemačka 2024TM. Nema nikakve sumnje da nas od 14.06 do 14.07. ove godine očekuje dosad neviđen spektakl u kojem će gledatelji BHT1, slušaoci BH Radija 1 istinski uživati", rekla je Dženita Jusufbegović, pomoćnik generalnog direktora za razvoj BHRT-a.


" Vezuv -Volcano“ je svoje prisustvo na ovom tržištu , unaprijedio sa SUPERIOR online platformom volcanobet.ba i za dvije godine dana stekao ogromno povjerenje kod igrača. Moramo istaći da smo to isto povjerenje osjetili i kod naših medijiskih partnera i stvarno imamo utisak kao da smo oduvijek ovdje. I ovaj današnji događaj koji predstavlja potpisivanje Premium sponzorstava za prenos utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu Njemačka 2024 i ljetnjih Olimpijskih igara u Parizu 2024 na BHRT ujedno je i nastavak naše uspješne saradnje i potvrde da zajednički pravimo velike stvari.

U proteklom periodu realizovali smo i zajedničke aktivnosti koje su se odnosile na obilježavanje četiri decenije od zimskih Olimpijskih igara u Sarajevu, koje se pamte kao jedne od najljepših. A sada, neka svi gledaoci uživaju u predstojećim emisijama i premium prenosima uz Volcanobet i BHRT – rekla je Lena Bošković , direktorica korporativnih komunikacija Vezuv grupe.

Dva mjeseca vrhunskog sporta, UEFA Evropsko prvenstvo u nogometu Njemačka 2024TM od 14.06 – 14. 07. i Olimpijske igre Pariz 26.07 – 11.08. samo na BHRT.
BHRT i Volcanobet pozivaju sve ljubitelje nogometa u Bosni i Hercegovini da budu uz male ekrane i prate prijenose svih utakmica na UEFA Evropsko prvenstvu u nogometu Njemačka 2024TM, sva dešavanja sa Olimpijskih igara Pariz 2024TM , te također sve ostale specijalne emisije i priloge vezane za EP Njemačka 2024TM i Olimpijske igre Pariz 2024TM, gdje za naše gledaoce i klijente Volcanobet pripremamo mnogobrojna iznenađenja i poklone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi