Sretni igrač kladionice Bet-Live & 5 Plus dugo će pamtiti jučerašnji dan

Zaradio više od 25.000KM na uplatu od 1,14KM

Sretni igrač kladionice Bet-Live & 5 Plus dugo će pamtiti jučerašnji dan

Midhat Šljivak

Sretni igrač kladionice Bet-Live & 5 Plus iz Zenice dugo će pamtiti jučerašnji dan.

On je odlučio uplatiti 1,14KM na sedam brojeva poljskog Multi Lota 20/80 i došao je do dobitka svog života. Sigurno se i on uhvatio za glavu kada je vidio da je ostvario dobitak od 25.650KM.

Sretni Zeničanin je imao dobar predosjećaj kada je u pitanju izbor brojeva. Tako su se na njegovom dobitnom tiketu našli ovi brojevi: 12, 21, 41, 62, 67, 78, 80 i oni su mu na kraju donijeli ogroman novčani dobitak.

Ono što je sigurno, jučerašnji dan će ovaj kladioničar jako dugo pamtiti, ali ni odigrane brojeve vjerovatno nikad neće zaboraviti.

Top Komentari

Elmedin
je li neko od obicnih gradjana vidio tog "dobitnika" da podize novac,sem vas koji ovo objavlujete.Ne bi me iznenadilo,da napises da si se slucajno zatekao u Zenici iz Sarajeva i da si vidio toboze "sretnog dobitnika".Boze,na sta ste vi spali da zivite od lajkova ljudi ,na vase izmisljotine
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi