U Salzburgu će da gori za sedam dana, velika pobjeda PSV-a, remi Benfice i PAOK-a

Liga prvaka, play-off

U Salzburgu će da gori za sedam dana, velika pobjeda PSV-a, remi Benfice i PAOK-a

Edmir Škorić

U utorak navečer odigrana su tri susreta play-offa Lige prvaka i na dva nije bilo pobjednika, dok je PSV slavio u Borisovu.

U Beogradu je Crvena zvezda ugostila Salzburg, ali nije bilo prisustva publike, no nije bilo ni pogodaka.

Susret srbijanskog i austrijskog prvaka završen je nepopularnim rezultatom, mada nije nedostajalo šansi.

Veliku priliku za Zvezdu u 89. minuti propustio je Simić koji je sa 16 metara pucao, ali je Stanković odbranio za goste. Prethodno su u 70. minuti Degenek i Stojiljković imali dobre prilike, ali oba puta nije se tresla mreža Salzburga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kako god, ovih 0:0 znači da nas u Austriji čeka puno uzbuđenja, a večeras sa klupe šansu nisu dobili bh. nogometaši Darko Todorović i Smail Prevljak.

Što se drugih mečeva tiče, PSV je sa 3:2 slavio u gostima kod BATE-a i na pragu je Lige prvaka, dok su Benfica i PAOK odigrali 1:1, pa će biti veoma uzbudljivo u Grčkoj.

Top Komentari

BosnaZmaj
Prazan stadion, zbog cega???? Velicavaju ratne zlocince i kazu civilizacija
16 8
dadopd
Slaba utakmica ali nijedna ni druga ekipa ne zasluzuju da idu u ligu sampiona.
13 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti