Pjanić: Moramo pohvaliti mlade igrače

Edmir Škorić

Miralem Pjanić je naravno sretan zbog važne pobjede nad Austrijom (1:0), koju smo izborili zahvaljujući pogotku Edina Džeke.

Pjanić je odigrao solidan meč, ali svi su na kraju doprinijeli da se savlada Austrija i uveže druga pobjeda u Ligi nacija.

"Odigrali smo bolje nego u Sjevernoj Irskoj. Pobijedili smo dvije utakmice, vrlo solidno igramo. Odbrana dobro stoji, golman nam dosta pomaže. Moram pohvaliti sve mlade igrače, oni se sve više i više uklapaju. U Sjevernoj Irskoj smo odigrali lošije, ali je bitno što smo i u takvoj igri upisali tri boda. Zadovoljni smo sa osvojenih šest bodova", rekao je Pjanić nakon meča.

Top Komentari

ibrahim51
Pjanicu moras igrati bolje.Potpuno smo bili rastrgani.Ruku na srce ma tu igraca koji ne zasluzuju da igraju.Sta da i mi ovako naletimo na Spaniju, Francusku,Njemacku i slicno prosli bi gore od Hrvatske.Kako bi mi tek izgledali da nam neko u pocetku slozi dva gola.
13 16
DeroVolk
Svi koji kažu da si loš, nemaju pojma. Veceras si 3 ili 4 puta jednim potezom izbacio par Austrijanaca.
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti