FK Željezničar: Igrači su iskazali ogromno nepoštovanje prema svim navijačima, ali i klubu

Oglasili se na Grbavici

FK Željezničar: Igrači su iskazali ogromno nepoštovanje prema svim navijačima, ali i klubu

Endin Čaušević

FK Željezničar oglasio se na svojoj zvaničnoj stranici nakon što su igrači u danas odbili da treniraju jer su dobili novčane kazne zbog loših rezultata.

Plavi su ostvarili dvije pobjede u protekla dva kola protiv Čelika i Zrinjskog, no klub ih je kaznio zbog loše serije rezultata prije ovih utakmica. To se nije svidjelo fudbalerima koji su danas odbili da odrade trening, a nakon svega klub se oglasio na zvaničnoj stranici.

"FK Željezničar ne prihvata nikakvu vrstu uslovljavanja. Igrači koji trenutno nose dres FK Željezničar moraju nastaviti sa izvršavanjem svojih redovnih obaveza, a u skladu sa rezultatima i pokazanim na terenu biće adekvatno i plaćeni.

Zbog nezalaganja, loše igre i rezultata protiv Krupe, Mladosti, Slobode i GOŠK-a te u duelu Kupa BiH protiv Širokog Brijega finansijski su kažnjeni za septembar u skladu sa internim aktima Kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da bi naši navijači i članovi Kluba znali pravu istinu, moramo napomenuti da je nakon pobjede protiv Zrinjskog, igračima saopšteno da će pored isplate punih primanja za oktobar imati mogućnost i da osvoje premiju u značajanom iznosu za pobjedu u vječitom derbiju sa Sarajevom.

Nakon toga, prekidom treninga, igrači su osim ozbiljnog narušavanja trenažnog procesa i priprema za duel sa ekipom Zvijezde 09, iskazali ogromno nepoštovanje prema svim navijačima, članovima i samom FK Željezničar", navodi se u saopštenju Plavih.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mlacenica1
E ovo prvi put cujem, da igraci budu placeni po ucinku, iako imaju ugovore sa garantovanim platama.
30 23
Edin Merlin
HAHAHAHAHAHAHAHA Futavi željeŠČar
21 29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije