Oprez, budala u ringu: Ruski bokser nakon poraza pomahnitao i napao vlastitog trenera
Nerealne scene u jednom od mečeva koji se održavaju kao predborbe u meču Kubrata Puleva i Hughieja Furyja u glavnom gradu Bugarske

Nevjerovatne scene

Oprez, budala u ringu: Ruski bokser nakon poraza pomahnitao i napao vlastitog trenera

Midhat Šljivak

Ruski bokser Gennady Martirosyan (26-4) poražen je večeras u glavnom gradu Bugarske Sofiji of Francuza Fouada El Massoudija (15-11).

Martirosyan je nakon poraza potpuno poludio. Odbio je da dođe na sredinu ringa za proglašenje pobjednika i želio je sa rivalom da odboksuje još jednu rundu.

Trener ga je pokušao spriječiti u činjenju gluposti. Međutim, Rus se tada okrenuo prema njemu i počeo mu je zadavati udarce.

Nije mu trener ostao dužan. Čovjek se branio od pomahnitalog boksera koji očigledno ne zna da prihvati poraz na pravi način.

Čak je na kraju i podigao ruke i očigledno smatra da je pobijedio u ovom meču.

Top Komentari

addi
koji retard. suspendovati ga zauvjek.
6 1
Emir
Debila majko mila, ocito pojedinci ne kontaju da je to ipak samo sport.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi