Matić: Nije istina da sam psovao državu i NSBiH!
Fudbaler Širokog Brijega je zbog raznih psovki suspendovan od strane Disciplinske komisije NSBiH sve do okončanja postupka protiv njega. Matić je odlučio konačno dati i svoju stranu priče o dešavanjima na meču protiv Radnika.

Konačno se oglasio

Matić: Nije istina da sam psovao državu i NSBiH!

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega, Bernardo Matić, je suspendovan od strane Disciplinske komisije NSBiH do okončanja postupka zbog nedoličnog ponačanja na meču protiv Radnika.

Matić je na toj utakmici dobio crveni karton, a prema izvještaju delegata posovao je državu BiH, Nogomotni savez itd, te je suspendovan dok se ne završi postupak protiv njega. Iz Saveza su zatražili od njega da se oglasi, te da dostavi svoju verziju priče.

Fudbaler Širokog Brijega se odlučio oglasiti preko zvanične Facebook stranice ovog kluba kako bi i javnost upoznao sa svojom stranom priče.

"Opravdano sam isključen na gostovanju u Bijeljini. Izrevoltiran određenim sudačkim odlukama u drugom poluvremenu sam nakon prvog žutog kartona u afektu opsovao nogomet i suđenje u ovoj državi, a prije drugog žutog kartona i isključenja sam opsovao suca, zbog čega mu se ispričavam, i mirno napustio teren. Ovo je jedina istina i ovo ću navesti u svome očitovanju Stegovnom povjerenstvu Nogometnog saveza BiH. Dakle, nije istina kako sam opsovao državu Bosnu i Hercegovinu i Nogometni savez Bosne i Hercegovine kako stoji u izvješću opunomoćenika. Sve je izvučeno iz konteksta mojih riječi. Ovom prilikom u potpunosti odbacujem pojedine medijske napise i orkestriranu hajku koja se posljednjih dana podignula protiv mene", poručio je Matić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
mozda nije istina ali jedno jeste istina, stvarno nemamo pojma ko si i pitamo se da li je uopste bitno na sta ti sve mislis i koji ti proliv izlazi iz usta
26 7
IzgubljeniSlon
Istina, bio sam prisutan. On je zapravo opsovao zločinačku zajednicu Herceg-Bosnu i rahmetli Praljka. Također pri izlasku je opsovao pokojnog krivoustog presjednika Partizana, kaže ako je mogao 300 'iljada srba šutnuti iz države, mogao je i nas ere preseliti u lijepu našu.
25 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi