Denis Bajramović novi selektor BiH?
Dolaskom Mirze Teletovića na predsjedničku funkciju u KS BiH prvo je izabran novi generalni sekretar, a sada je došao red i na selektora

Uskoro zvanična potvrda

Denis Bajramović novi selektor BiH? · Ekskluzivno

Denis Bajramović novi je selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Rukovodstvo KS BiH na čelu sa predsjednikom Mirzom Teletovićem odlučilo je ukazati povjerenje aktuelnom treneru Bosne Royal i on će biti imenovan novim selektorom nacionalnog tima Bosne i Hercegovine.

Bajramović će na poziciji selektora zamijeniti Jasmina Repešu koji je bio prinudno rješenje za mečeve protiv Finske i Češke nakon što je sa funkcije odstupio Duško Vujošević, dok je Mensur Bajramović odlučio da prihvati klupsku ponudu iz Azije.

KS BiH će u narednim danima zvanično potvrditi imenovanje Bajramovića na selektorsku poziciju, a prvi izazovi za novog selektora će uslijediti već krajem ovog mjeseca u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

BiH će 30. novembra gostovati u Bugarskoj, a 3. decembra u Sarajevu igramo protiv selekcije Finske.

Top Komentari

DamirT
Zar je moguce da nijedan bolji trener nas ne zeli voditi????
72 8
Tajfun
Imali smo puno bolje selektore u prošlosti i šta smo napravili NIŠTA. Treba čovjeku pružit priliku
64 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi