Ćivić pružio kvalitetnu partiju, pa poručio: Gdje su sada pijuni i miševi...
Naše momke sada očekuje prijateljski duel protiv Španije u Las Palmasu

Zmajevi remizirali u Beču

Ćivić pružio kvalitetnu partiju, pa poručio: Gdje su sada pijuni i miševi...

Samir Mlaćo

Nogometna reprezentacija naše zemlje remizirala je sinoć protiv Austrije (0:0), te tako izborila promociju u Ligu A Lige nacija. 

Veliki je to uspjeh naših Zmajeva koji igra sjajno, a i u Beču smo lako mogli i pobjede. Imali smo svoje prilike, no na kraju možemo biti zadovoljni bodom.

Veoma kvalitetnu partiju u našoj selekciji pružio je Eldar Ćivić koji je opravdao povjerenje selektora Prosinečkog. Iako od nekih osporavan, jasno je da Ćivić ima kvalitet za reprezentaciju i to je potvrdio sinoć u duelu protiv uvijek neugodne Austrije.

Zaradio je i aplauze navijača, a danas se oglasio putem faceboka, te objavio zanimljiv status.

"Gdje su sada pijuni i miševi, mirni su i ne smiju se više svi", napisao je Ćivić, član Sparte iz Praga.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

konjnakvadrat
Tipican komentar za nase podnevlje.Gledo sam utakmicu i mogu vam reci da je ovaj momak jos mlad i zelen,po izjavi covjek bi rekao da je imao 20 ubacaja za Dzeku,da je asistirao kod pogodka i svasta nesto,medjutim tanak je ko baslija,ali eto nemamo boljeg.Momcino pljuni u sake i nastavi trenirat i radit i mani se objava po fb, ne ide ti.
39 3
Bulwyf
Sta ti je kretenu, odigrao si jednu a da nisi napravio kiksa. Nisi napravio nista posebno, nisi zabio go, nisi asistirao... jbt nisi probio bok nijednom. Ako ti je prosjek neki uspjeh neces daleko dogurati, zato mani se instagrama, glavu dole i treniraj
29 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi