Novi poraz Dresdena, Duljeviću samo osam minuta
Duljević sve manje dobia šansu u svom timu

Ništa novo u 2. Bundesligi

Novi poraz Dresdena, Duljeviću samo osam minuta

U njemačkoj 2. Bundesligi danas su na programu bila tri susreta. Dynamo Dresden za koji nastupa standrdni bh. reprezentativac Haris Duljević, te Dario Đumić, poražen je na svom terenu od Kiela 0:2.

Muhling je doveo goste u vodstvo u osmoj minuti, da bi konačnih 2:0 postavio u 22. minuti Honsak.

Đumić je na terenu proveo 72. minute, dok je Duljević dobio šansu osam minuta prije kraja.

A. Bielefeld je remizirala na svom terenu protiv Sandhausena 1:1, a isti rezultat viđen je u duelu Magdeburga i Union Berlina.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

U popularnoj 'Cvajti' lidersku poziciju drži slavni HSV sa 34 osvojena boda, dok Koln ima 33, a Union Berlin 28.

Top Komentari

Ziky
Duljević je nikaki igrač moj jaran iz Dresdena mi je reko da je on totalni promšaj i da ga se hoće riješiti ali ga niko neće jer igra za malu reprezentaciju bez ikakvih uspjeha a navodno je uhvaćen da drka dok se ekipa tuširala
4 20
burek_sa_mesom
Dulja krmče malo
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi