Izabran najbolji tim grupne faze Lige prvaka, Ronalda nema ni na mapi

Po izboru portala 90min.com

Izabran najbolji tim grupne faze Lige prvaka, Ronalda nema ni na mapi

Endin Čaušević

U utorak i srijedu igraju se utakmice posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka kada ćemo znati sve učesnike nokaut faze ovog takmičenja.

Većina ekipa koje idu u osminu finala Lige prvaka već su poznata, no u utorak i srijedu nas još očekuje nekoliko spektakularnih okršaja. Nakon toga UEFA tradicionalno bira najbolji tim grupne faze, no ovaj put engleski portal 90min.com je odlučio da ih preduhitri i izabere svoj najbolji tim.

90min.com odlučio je pred mečeve zadnjeg kola da objavi najbolji sastav grupne faze, a trojica igrača našla su se na klupi. Ono što je iznenadilo mnoge jeste da ni na mapi nema Cristiana Ronalda. Također, zbog dobrih igara u Ligi prvaka mjesto na klupi dobio je i naš Edin Džeko.

Najbolji sastav grupne faze Lige prvaka po izboru portala 90min.com: David de Gea (Manchester United), Mats Hummels (Bayern), Kalidou Koulibaly (Napoli), Jordi Alba (Barcelona), Ivan Rakitić (Barcelona), Nabil Fekir (Lyon), Christian Eriksen (Tottenham), Neymar (PSG), Lionel Messi (Barcelona), Robert Lewandowski (Bayern) i Antoine Griezmann (Atletico Madrid).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj tim bi trebao biti u formaciji 3-4-3, a na klupi se nalaze još Samir Handanović (Inter), Paulo Dybala (Juventus), Gareth Bale (Real Madrid) i Edin Džeko (Roma).

Top Komentari

Harisss
Eh, Dzeke nazalost jos nema u seriji A a u Romi caruje Marfijev zakon.
5 1
Sanska_Prangija
Po broju ofenzivnih vidim koliko taj portal ima pojma o duelima dvije ekipe.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije