Hajduk odbio ponudu za najmlađeg kapitena u historiji iz Francuske
Splićani ne žele tek tako pustiti mladog nogometaša. FOTO: Pixsell

Splićanima malo tri miliona eura

Hajduk odbio ponudu za najmlađeg kapitena u historiji iz Francuske

Samir Mlaćo

Teška kriza već duže vrijeme trese splitski Hajduk, a juečr je ovaj tim startao sa pripremama za drugi dio sezone. 

Iako rezultati nisu ni blizu kako to žele navijači, nogometaši Hajduka su na cijeni. Tako je u Split iz francuskog Lillea stigla ponuda za mladog lijevog beka Domagoja Bradarića.

Navodno, radio se o tri miliona eura, međutim Hajduk je Francuze odbio.

"Ponuda nije u skladu sa našim planom i nije prihvatljiva. Nemamo namjeru prodavati naše mlade igrače pod svaku cijenu", jasan je bio sportski direkto Saša Bjelanović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bradarić je ove godine debitovao za Splićane, te ubrzo postao standarni prvotimac. U posljednem kolu prvog dijela sezone protiv Dinma nosio je kapitensku traku i tako ušao u historiju kluba kao najmlađi kapiten svih vremena. Tek mu je 19 godina.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lopov84
Cuj naslova...ccc Mlaco bi trebao na instrukcije bosanskog jezika
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi