Odmor kojeg neće pamtiti: Zvijezda Rangersa u bolnici nakon brutalnog napada na Ibizi

Nije se dobro proveo

Odmor kojeg neće pamtiti: Zvijezda Rangersa u bolnici nakon brutalnog napada na Ibizi

Midhat Šljivak

Fudbaler Glasgow Rangersa Graham Dorrans neće po dobrom pamtiti odmor na Ibizi.

Nakon naporne sezone ovaj 32-godišnji fudbaler je odlučio da se odmori od fudbala, ali mu u odmor u Španiji neće ostati u dobrom sjećanju.

Sa suprugom i saigračem Ryanom Jackom je bio u noćnom provodu, ali je ispred noćnog kluba napadnut i dobio je žestok udarac flašom u glavom.

Svjedoci tvrde da je grupa muškaraca napala Dorransa. Prvo je dobio flašu u glavu, a zatim su ga šutali na podu. Završio je u bolnici na pregledima i za sada se osjeća dobro.

Navijači Rangersa su u šoku zbog onog što se desilo njihovom miljeniku. Svi su složni da neko kao on ovakav napad nije zaslužio i zgađeni su dešavanjima.

Dorrans je član škotskog velikana od 2017. godine. Rođen je u ovom gradu, ali je za klub kojeg voli debitovao tek sa 30 godina.

Ranije je u karijeri igrao za Norwich, WBA, Partick i Livingston...

Top Komentari

AmerZE1990
Lajk ko je otvorio clanak radi ovi minica, a nije text procitao kao ni ja . :)
0 3
Dobojlija
Svi koji misle da je u spaniji raj ,varaju se ,ja sam tamo bio na maturalcu a bolje da nisam ,hoteli grozni ,hrana takodjer,da o uslugi I da ne pricam,a o djevojkama ,sve gledaju s visoka I hladne su ,svedjanke su sto puta bolje I ljepse
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi