Feđa Dudić je novi trener Veleža!

Rođeni su vrlo brzo našli novog trenera

Feđa Dudić je novi trener Veleža! · Zvanično

S. Pašalić

Feđa Dudić je i zvanično postao novi trener mostarskog Veleža.

36-godišnji Dudić je dobio povjerenje Uprave Veleža nakon što je Ibro Rahimić danas napustio klupu Rođenih.

Nakon što su prošle sezone Mostarci izborili povratak u Premier ligu, uslijedio je jako loš početak pa su u prva tri kola upisali tri poraza što je bio razlog da se rastanu s Rahimićem i krene u potragu za novim rješenjem.

Vrlo brzo su ga i pronašli u Dudiću koji je posljednji angažman imao u NK GOŠK iz Gabele, a već u narednom kolu će protiv FK Sloboda na Tušnju imati priliku da donese prve bodove Veležu kako bi pobjegao sa dna tabele.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmerZE1990
Evo nove zajebancije Prva liga Federacije
0 32
chs1975mostar
SRETNO FEDZA I DA POBJEDIS SLOBODU
14 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi