Nakon Marakane, "tenk" i ispred Poljuda!

Pred najveći hrvatski derbi

Nakon Marakane, "tenk" i ispred Poljuda!

Nakon što se neko dosjetio da postavi tenk ispred Marakane pred revanš meč play-offa za Ligu prvaka između Crvene zvezde i Young Boysa, danas je svoj "tenk" dobio i splitski Poljud.

Tenk ispred Marakane je malo bio tenk, pa (prema istupima tamošnjih političara) malo samo maketa tenka, dok su se srbijanski mediji proteklih dana bavili i mjestom na kojem se "službovao". Da li u Vukovaru ili na Kosovu sada i nije bitno, jer su u Zvedi očigledno ponosni na gvozdenu zvijer koja im stoji ispred stadiona.

Danas iz Splita stiže "odgovor" na Zvezdin tenk. Nakon traktora koji se tu našao prije par dana danas se ispred Poljuda, pred veliki derbi Hajduka i Dinama, našla nova skalamerija.

Naime, ispred Poljuda je parkiran automobil ofarban u "kamuflažni dezen", a na čijem je krovu postavljeno nešto što podsjeća na tenkovsku kupolu i cijev topa.

Potražite više informacija na temu HNL:

Ipak, splitski "tenk" se nije dugo zadržao ispred Poljuda jer ga je policija brzo uklonila.

"Utvrđeno je kako je vozilo parkirano na mjestu na kojem nije dozvoljeno parkiranje vozila. Kako provjerom registarskih oznaka nismo mogli utvrditi vlasnika vozila, niti urednost registracije, u cilju sankcioniranja uočenog prekršaja vozilo je premješteno. Osim naprijed navedenog nije bilo drugih razloga za postupanje policije", istakli su iz splitske policije za Index.hr.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDan
Gdje li smo mi ograisali pa imamo ovakve komsije.. Ovo neki novi reality "fasista mozes biti i ti" ?
7 0
kaskada24
Balkanska(srpska i hrvatska) posla. Kao u uvijek mrzovoljna i željna nereda. Tenku nema mjesta u sportu. Igrajte fudbal ljudi dragi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi