Serena Williams sve oduševila fotografijom u kupaćem kostimu

I dalje je u odličnoj formi

Serena Williams sve oduševila fotografijom u kupaćem kostimu

Endin Čaušević

Američka teniserka Serena Williams i dalje oduševljava svojim igrama iako će za deset dana proslaviti svoj 38. rođendan.

Serena je uspjela doći do finala US Opena gdje je na kraju poražena od Biance Andreescu. Međutim, svi su oduševljeni što Serena igra i dalje na vrhunskom nivou iako će uskoro napuniti 38 godina.

Da Serena vodi računa o svom izgledu pokazala je i objavom na Instagramu. Američka teniserka objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i pomutila pamet muškarcima koji je prate na ovoj društvenoj mreži.

Ona je poručila da se trenutno odmara od nastupa na US Openu i da se sprema za završnicu sezone u kojoj želi pružiti što bolje rezultate.

Day to relax: Serena Williams stripped down to her swimsuit on Saturday to enjoy a relaxing pool day following a busy few weeks at the US Open and NYFW

Top Komentari

Ibro
Strasna
3 0
nekonesto2019
Ko musko, ne znam sto nas prepadaju bez veze ... ccccc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti