Džeko zabrinuo Prosinečkog, ko će dobiti naknadni poziv?

Okupljanje Zmajeva je zakazano sutra

Džeko zabrinuo Prosinečkog, ko će dobiti naknadni poziv?

Samir Mlaćo

Edin Džeko će zbog preloma jagodične koste sutra na operaciju i propustit će duele naše A reprezentacije sa Finskom i Grčkom.

Sigurno da će to biti veliki problem za Zmajeve, a svjestan toga je i selektor Robert Prosinečki koji je sada na mukama.

Čuo sam se sa Džekom odmah nakon utakmice. Otišao je na snimanje, morat će sutra na operaciju. On je izgubljen za sljedeće mečeve... Vidjet ćemo šta i kako dalje, na nama je da igramo, pa kako god...", kazao je Prosinečki za SportSport.ba pa dodao:

"Sutra počinjemo sa pripremama, treba sve malo da se slegne, tek su tri sata prošla otkad se povreda desila... Vidjet ćemo šta i kako dalje".

Tako će Prosinečki kada su napadači u pitanju ostati samo na Arminu Hodžiću i Riadu Bajiću, pa je očekivati i naknadni poziv.

Pojavile su se špekulacije da bi to mogao biti napadač rumunske Craiove Elvir Koljić.

Nakon višemjesečne pauze Koljić se vratio na teren i upisao tri nastupa, te dodao jedan pogodak i pokazao da nije zaboravio "obavljati svoj posao".

Koljić je u tri navrata nosio dres naše A reprezentacije, a posljednji će pokušati što prije da zaboravi. Naime, protiv Armenije je nakon samo 20-tak sekundi na Grbavici napustio teren zbog povrede, a da li ćemo ga ove sedmice opet vidjeti u kampu Zmajeva ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, Zmajevi će se okupiti sutra, a susret protiv Finske planiran je za subotu u 18 sati na stadionu Bilino Polje.

Top Komentari

Medo-Brundo
Ma bice...nije vala ni zabijao u zadnje vrijeme za repku
8 2
Hamu
Ahmetovic Mersudin
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti