Duljević: Kad smo pravi možemo igrati s bilo kim

Ofanzivac najavio duel s Fincima

Duljević: Kad smo pravi možemo igrati s bilo kim

Admin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Fudbalska reprezentacija BiH kvalifikacije za Evropsko prvenstvo nastavlja u subotu utakmicom protiv Finske. 

Ovo je Zmajevima zadnja šansa ukoliko žele da izbore direktan plasman na EP. Toga je svjestan i Haris Duljević.

"Ovo nam je zadnja šasa da se kroz grupu plasiramo na Evropsko prvenstvo. Nadam se dobroj atmosferi na Bilinom polju i da će nas navijači podržati. S pobjedom bi napravili veliki korak plasmanu er je još 12 bodova u igri", rekao je bh. reprezentativac.

U prvom susretu Finci su slavili bez većih problema sa rezultatom 2:0.

"U Finskoj smo svi podbacili, počevši od mene, nadam se da se to u subotu neće ponoviti, da će svi koji izađu na teren dati maksimum."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Mislim da možemo igrati s bilo kim na svijetu kad smo pravi, a kad nismo vidjeli smo protiv Finske i Armenije, protiv tih malih reprezetnacija... Nadam se da ćemo to popraviti te uz puno trke zalaganja i borbe doći do pobjede", mišljenja je Duljević.

Top Komentari

pipun
Dulja nas si al ne kaki stare ti!
2 0
SrebrenicaBoys
Duljeviću vi ste trećerazredna reprezentacija
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi