Trojica fudbalera Arsenala sinoć išla Xhaki u kućnu posjetu

Kapiten Topnika na udaru navijača

Trojica fudbalera Arsenala sinoć išla Xhaki u kućnu posjetu

E. Čaušević

Švicarski reprezentativac Granit Xhaka proživljava najgore dane otkako je stigao u Arsenal.

Xhaka je prije mjesec dana izabran za novog kapitena Arsenala, ali tada je sve krenulo u pogrešnom pravcu. Švicarac ne briljira baš na terenu zbog čega su mu navijači u potpunosti okrenuli leđa jer vjeruju da on nije trebao dobiti kapitensku traku.

Veliki skandal desio se u nedjelju kada je Arsenal igrao na svom terenu protiv Crystal Palacea, a u 61. minuti Unai Emery je odlučio izvesti Xhaku iz igre što je bio itekako pogrešan potez.

Navijači su to prvo dočekali s aplauzom, a onda su počeli žestoko zviždati svom kapitenu. Xhaka nije mogao obuzdati svoje emocije i uzvratio je skidanjem dresa, te je ljutito poručio navijačima "Odj*bite" što je izazvalo još veći bijes na tribinama.

Xhaku su navijači Arsenala nakon takvog poteza jednostavno "razapeli" na društvenim mrežama i jasno je da situacija u svlačionici više nije tako bajna. No, pojedini igrači su itekako zabrinuti zbog svog kapitena jer znaju da ga je to itekako pogodilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Daily Mail piše da su sinoć trojica fudbalera Arsenala išla u kućnu posjetu kod Xhake kako bi razgovarali s njim jer znaju da je itekako razočaran i tužan zbog zvižduka koje je dobio.

Još uvijek nije poznato da li će Xhaka ostati kapiten Arsenala ili će Emery odlučiti da traku proslijedi nekom drugom igraču.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Od jucer, ovo je 15 tekst o LUZERIMA iz 56SENALA..pa vise se pise o njima nego o VELIKANIMA poput Juventusa, Bayerna, Reala, Chelsea, Uniteda,xintera, Milana, Ajaxa..ja razumijem da njih(56SENAL-a) Sheffield, Watford i Palace vracaju na FABRICKE POSTAVKE, ali da toliko smarate nas sa time, stvarno ne razumijem...PODRSKA TA GRANITA, NAJBOLJEG KAPITENA...
14 5
Alpasinacxx
Jesu ponijeli kesu (200gr kafe, kocka, sok i voće po izboru)? :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti