Navijači Čelika došli do Kaknja, a onda čuli loše vijesti...

Morali se vratiti natrag

Navijači Čelika došli do Kaknja, a onda čuli loše vijesti...

Mnogo je gubitnika zbog današnjeg odgađanja utakmice Željezničar - Čelik, a među najvećim su navijači oba kluba, posebno oni koji su se iz Zenice zaputili na meč.

Popularni Robijaši su krenuli put Sarajeva danas popodne, ali kada su došli do Kaknja javljeno im je da od utakmice neće biti ništa i morali su se vratiti nazad.

Sigurno su vrlo nezadovoljni zbog ovakvog razvoja događaja, a posebno zbog činjenice da je razlog odgode to što njihov klub nije izmirio dugovanja prema igračima.

Navijačima zeničkog kluba sada svakako ostaje samo da čekaju naredni petak, odnosno informaciju da li će njihov klub do tada izmiriti dugovanja i da li će ostati u ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Al zaista simptomaticno da su ih pustili da odigraju 15 kola, skoro pola prvenstva i onda im zadaju rok do pred utakmicu sa zelhescarom hahahahah... sa zeljescarom koji je desetkovan i koji MORA pobijediti da se zahuktalo sarajevo ne bi odlijepilo
6 3
kiklop
mrs nazad i i drugu ligu
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi