Gdje ima dima ima i vatre: Džeku već posmatrali skauti Tottenhama

Dijamant će biti na iskušenju

Gdje ima dima ima i vatre: Džeku već posmatrali skauti Tottenhama

Admin Čaušević

Posljednjih nekoliko prijelaznih rokova Edin Džeko je na iskušenju da li ostati u Rimu ili promijeniti sredinu.

U januaru 2018. godine silno ga je želio Chelsea, ljetos je na njegovom transferu insistirao Inter, a u januaru će to prema svemu sudeći biti Tottenham.

Jučer su se pojavile informacije kako popularnog Dijamanta u svojim redovima želi Jose Mourinho koji je itekako dobro upoznat s kvalitetom kapitena bh. reprezentacije.

Mirror piše da je Mourinho desetak dana nakon što je preuzeo Pijetlove poslao skaute na susret Verona - Roma. Tottenhamovi predstavnici su se uživo htjeli vidjeti u kakvoj formi je Džeko.

Roma je meč igran na stadionu Bentegodi dobila sa 1:3. Džeko nije bio strijelac, ali je izborio penal i bio je jedan od ključnih igrača u tom trijumfu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, u svakom transferu ima i druga strana medalje. U ovom slučaju to je pitanje ima li Sarajlija uopšte potrebu i želju da napusti Rim.

Džeko se svojom porodicom uklopio i navikao na život u italijanskoj prijestolnici, produžio je ugovor s Romom do 2022. godine i teško je vjerovati u njegov odlazak iz Vječnog grada.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

casimiro
Cuj posmatrali?haha...lika koji ima takvu karijeru..sta se ima tu posmatrati?
1 0
edinho
Joj sad kad ovi krenu tusiti sa dzekom do kraja prelaznog roka....kad god ne budu imali sta pisati krece preseravanje o dzeki.......on je svoje isprdio moze samo medju STRUMFOVE da se vrati
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi