Vaso saznao narednog rivala i poručio: "Ovo smeće ću ozbiljno povrijediti da imate o čemu pisati"

Borit će se protiv Croate

Vaso saznao narednog rivala i poručio: "Ovo smeće ću ozbiljno povrijediti da imate o čemu pisati"

Edmir Škorić

Srbijanska borilačka promocija Megdan Fighting najavila je okršaj Vase Bakočevića i Francisca Croate Barrija.

Bakočević poznat kao "Psihopata" se već trebao boriti sa Barriom u nekoliko navrata, no borbes u otkazivane iz raznih razloga, a posljednja jer je Vaso morao na KSW u Zagreb.

Francisca je to pogodilo pa je uputio i nekoliko teških riječi svom rivalu, ali sada će imati priliku obojica da riječi pretvore u djela.

"Moja sljedeća žrtva na Megdan Fightingu. Ovo smeće ću ozbiljno povrijediti, onako SPORTSKI da imate o čemu pisati", komentirao je Vaso na Facebooku nakon što je Megdan službeno najavio dugoiščekivani dvoboj.

Organizator će naknadno objaviti vrijeme i mjesto održavanja borbe, a duel Vase i popularnog Croate mogao bi da bude itekako zanimljiv i sigurno će da privuče veliku pozornost.

Top Komentari

nedoni46
Je li ovaj ikad ikoga dobio? Uvijek k*rčenje, slomit ću ga, ***** je, vako nako, a svaki put na podu leži
4 1
simin_han
Jesi li ozbiljan kad tako govoriš , u 99% slučajeva si griješio !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi