Italijanski mediji: Milan nakon Ibrahimovića dogovorio novo pojačanje!

Francuz stiže na San Siro?

Italijanski mediji: Milan nakon Ibrahimovića dogovorio novo pojačanje!

Italijanski mediji svašta pišu pa su tako i danas objavili informaciju da je AC Milan dogvoorio novo pojačanje. 

Podsjetimo, vodeća garnitura ljudi na čelu sa Paulom Maldinijem i Zvonimirom Bobanom već je angažovala ogromno pojačanje u liku Zlatana Ibrahimovića, a samo nekoliko dana kasnije navodno je dogovoren i Francuz Jean-Clair Todibo.

Radi se o 20-godišnjem štoperu koji je trenutno čaln Barcelone, ali ove sezone se nije naigrao mnogo na Camp Nou stadionu. Odigrao je samo dvije ligaške utakmice i jednu u Ligi šampiona.

Jasno je da za njega nema mjesta u timu Ernestea Valverdea i da će morati otići, a kako sada stvari stoje Milan je njegova sljedeća destinacija. Osim Milana on se dovodio u vezu i sa Manchester Unitedom. Inače, tržišna vrijednost mu je 10 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S Milanom se još povezuje i Nemanja Matić, ali Rossoneri će što se njega tiče imati žestoku konkurenciju gradskog rivala Intera koji ga također ove zime želi vidjeti u svojim redovima.

Milan je 2019. godinu završio tek na 12. poziciji u Seriji A sa samo 21 bodom iz 17 odigranih mečeva.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Za punoglavce praznoglavce: Da bude jasnije sta im jasno nije. Prosli komentar je za igrace koji su bili u dilemi.Dali doci u Milan ili.Htio sam reci; Mnogi ili pojedini zbog Zlatana ce mozda prihvatiti ponudu da dodu tu. Toliko za razumne, a za nerazumne nikad nece ni biti razumno.?
1 0
Shik
Citaj u svitanje zore, mozda imas nocne more..?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi