Sky Sports: Asmir Begović pred potpisom za Milan!

Stiže umjesto Reine

Sky Sports: Asmir Begović pred potpisom za Milan!

E. Čaušević

Bh. golman Asmir Begović vratio se u Bournemouth nakon šestomjesečne posudbe u Qarabagu.

Begović je pružao jako dobre partije u ekipi Qarabaga, a nakon pola godine odlučio se vratiti u Bournemouth. No, jasno je da tu nije u planovima trenera i prema svemu sudeći Begović će na novu posudbu.

Špekulisalo se da ga žele Aston Villa, Derby i West Ham, no ugledni Sky Sports prenosi da će Begović karijeru nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Kako piše Sky Sports je na korak od dolaska u Milan i bit će zamjena za Pepea Reinu koji ide u Aston Villu. No, jasno je da će Begović na San Siru biti rezervna opcija s obzirom da je prvi golman Gianluigi Donnarumma.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
Asmire bolan mani se Milana, Chelsea, idi u neki klub u koji ćeš braniti i biti prvi izbor
14 1
NoriakiKasai
Bolje biti treci golman u Milanu nego prvi u Erzumsporu i slicnima
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije