Kobiljar došao na potpis, prošao ljekarski, pa ostao bez transfera

Bivši mladi reprezentativac BiH

Kobiljar došao na potpis, prošao ljekarski, pa ostao bez transfera

Bivši mladi reprezentativac BiH Rijad Kobiljar karijeru, ipak, neće nastaviti u Njemačkoj.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva i Zrinjskog je okončao svoju epizodu u Sloveniji i trenutno je u potrazi za novim timom, iako je do jučer bio uvjeren da ga je već našao, i to u Njemačkoj.

Ugledni tamošnji list Bild donosi vijest da je Kobiljar trebao potpisati za Magdeburg, čak je bio prošao i ljekarske preglede u ovom trećeligašu, ali cijeli posao je na kraju iznenada propao.

"Nismo se dogovorili oko uslova", rekao je njegov agent za pomenuti medij.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

U Magdeburgu su također željeli da Kobiljara vide i na djelu u subotnjoj pripremnoj utakmici protiv Braunschweiga, a u tekstu objavljenom na Bildu također piše kako ga je glavni skaut kluba okarakterisao jednim od najboljih fudbalera u 1. ligi Slovenije.

Posljednji angažman Kobiljar je, podsjetimo, imao u Rudaru iz Velenja s kojim je raskinuo ugovor.

Promo

Top Komentari

enko
Bolje i povratak nego pauza
0 1
pero98
Evo jos "pojacanja" za Sarajevo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi