LeBron fotografijom pokazao koga smatra najboljim svih vremena
Foto - EPA

Zanimljiva objava

LeBron fotografijom pokazao koga smatra najboljim svih vremena

Midhat Šljivak

LeBron James sinoć je postao treći najbolji strijelac u historji NBA lige.

Prestigao je LBJ legendu Los Angeles Lakersa Kobea Bryanta na vječnoj listi i došao je do 33655 poena, a ispred njega su još Karl Malone sa 36928 i Kareem Abdul-Jabbar sa 38387 poena.

Mnogi tvrde da je LeBron James najbolji košarkaš koji se ikada pojavio. Često ga porede sa Michaelom Jordanom, kojeg smatraju za najvećeg svih vremena, ali LBJ je rijetko pričao o tome.

Ipak, fotografija koju je objavio na Instagramu prije početka utakmice protiv Philadelphia 76ersa navodi na to da James sebe smatra najboljim ikad.

On je postavio fotografiju na kojoj se nalazi pored natpisa GOAT (greatest of all time), odnosno najbolji svih vremena, a ovo je izazvalo veliki broj komentara.

View this post on Instagram

On a quest to find my Personal Legend. Find The Alchemist. 🙏🏾👑 #ThekidfromAKRON🤴🏾

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Top Komentari

Arnel925
Najbolji ikad
4 4
VelaHavle
Za njega je i Kobi najbolji ikad, a kamo li Jordan
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi