Sjećate li se Ivana Krstanovića? Eurogolom je srušio Hajduk!

Fantastičan gol bivšeg napadača Širokog Brijega

Sjećate li se Ivana Krstanovića? Eurogolom je srušio Hajduk!

A. Čaušević

Ivan Krstanović, nekadašnji napadač Širokog Brijega, duže od godinu nastupa za Slaven Belupo. 

Krstanović, koji je već odavon ušao u jesen karijere, je u 22. golu HNL-a postigao fantastičan gol za pobjedu Slavena nad Hajdukom.

Splićani su vodili preko Sameula Edokua, u nadoknadi prvog dijela izjednačio je Stipe Bačlić-Grgić, da bi Krstanović u 88. minuti zabio za slavlje Farmaceuta.

Ovaj 37-godišnjak je šutirao snažno sa skoro 30 metara i pogodio same rašlje gola Hajduka za veliko slavlje domaćih igrača i navijača.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tako je Hajduk pod vodstvom Igora Tudora doživio svoj prvi poraz u nastavku sezone, ali će i dalje ostati drugoplasirana ekipa prvenstva.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Bravo Krle, bravo Slaven Belupo. Zaslužena pobjeda.
2 4
gif
mamu im ebem retardiranu, nikad vise tovari na moj listic
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije