Omladinci Zrinjskog i Hajduka odmjerili snage u Mostaru

Praznik sporta u gradu na Neretvi

Omladinci Zrinjskog i Hajduka odmjerili snage u Mostaru

U Mostaru su se danas na pomoćnom terenu HŠK Zrinjski odigrale prijateljske utakmice između domaćeg Zrinjskog i splitskog HNK Hajduk. 

Utakmice su igrane u katedskoj i pionirskoj konkurenciji a današnji sraz protekao je miroljubivo, budući da su oba tima ostvarili po jednu pobjedu.

U prvoj utakmici su pioniri Hajduka nadigrali vršnjake iz Zrinjskog, da bi nešto kasnije kadeti Plemića "osvetili" svoje mlađe kolege i vršnjake iz Splita nadigrali identičnim rezultatom kao što su "Tići" nadigrali nade mostarskog tima (1:0).

Po izuzetno lijepom, gotovo proljetnom vremenu, gledatelji su mogli uživati u sjajnim potezima nada Zrinjskog i Hajduka, a sigurno je da ćemo neke od ovih dječaka u budućnosti gledati i u seniorskim sastavima mostarskog

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Zrinjski ima daleko najbolju mladu skolu u BiH ali to nije dovoljno da Sulenta i ostali otvore oci i pocnu uvodit omladinski pogon u prvu postavu umjesto da kupuju silne igrace koji primaju velike pare, a nista ne mogu uradit u ovoj seoskoj ligi. A uz sve to sva ova silna pojacanja trebaju se uigrat, a sezona se nastavlja za 12 dana. Ccc najbitnija stvar koja je puna blistave buducnosti barem za ove terene, a to su omladinci se ne iskoristava..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi