Osim: Protiv Borca ćemo pokazati da imamo kvalitet i da dižemo formu

Šef struke FK Željezničar

Osim: Protiv Borca ćemo pokazati da imamo kvalitet i da dižemo formu

Trener FK Željezničar Amar Osim iznio je svoja očekivanja pred četvrtfinalnu utakmicu u Kupu BiH protiv Borca. 

Plavi će sutra od 18.00 sati gostovati u Banja Luci, a Osim pred taj duel kaže sljedeće:

"Očekujem tešku utakmicu protiv teškog protivnika na vjerovatno teškom terenu. Pokušat ćemo iskoristiti naše prednosti i neutralisati prednosti koje Borac ima. Imamo problema sa igračkim kadrom, ali očigledno ga sve ekipe imaju proteklih dana".

"Borac je imao prije par dana tešku utakmicu koju nije toliko dobro apsolvirao. Da li će se to odraziti na njihovu formu i psihu to ne znam i ne treba da nas interesuje. Mi ćemo pokazati pokazati da imamo kvalitet i da dižemo formu nakon što smo ušli u sezonu malo stidljivo i sporo. Moramo dramatično podići formu ako želimo do kraja pokušati ostvariti naše ciljeve", kazao je Osim za zvaničnu stranicu.

Plavi su inače odradili jutarnji trening i potom otputovali za Banja Luku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Poderite Borac. Poderite ih nakon onih uzvika " nož žica Srebrenica"!!!! Navijač sam Sarajeva ali pobijedi Željo molim te. Genocidnu gamad treba izbaciti opet da igraju po njivama
17 5
starmac
Gazi ŽELJO.Neka vam motiv budu transparenti i uzvikivanje za SREBRENICU.M.U.S.V.D.G
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi