Arsenal dovodi pojačanje iz Bundeslige?
Foto: EPA

Na meti mladi Francuz

Arsenal dovodi pojačanje iz Bundeslige?

Čelnici Arsenala pokazali su interes za mladog fudbalera Bayera Moussu Diabyja.

Diaby ima 20 godina i jedan je od fudbalera kojem se predviđa blistava budućnost, a to je pokazao i u ponedjeljak kada je sa dvije asistencije pomogao Bayeru da dođe do pobjede nad Werderom.

Poslije sjajne partije ponovo su se intenzivirale glasine o odlasku iz Leverkusena, a kao potencijalni kupac pominje se upravo Arsenal, čiji čelnici spremaju ponudu kako bi da doveli na Emirates.

Tako tvrdi i Le10Sport, koji navodi da će Topnici morati odriješiti kesu, jer za Diabyjev igrački karton Bayer traži oko 30 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Diabyjev agent ima odlične odnose sa Arsenalom", navodi isti medij.

Arsenal nije jedini koji želi Diabyja. Za njega se od ranije interesuje i Borussia Dortmund.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
Otišao Gazija u Njemačku da radi, sva raja mu je već tamo, tj. onaj jedan lik što ga može trpiti otišao je u Njemačku. Gazija bistar kao Miljacka u proljeće brzo naučio njemački, a odvažio se voziti i kola. Vozi se Gazija tako od posla kući sluša radio, kad spiker prekinu program. Kaže ljudi pazite, na autocesti toj i toj na dionici između grada tog i tog, jedna budala vozi u pogrešnom smjeru. A Gazija mlati volanom lijevo-desno, kaže: "qurac jedna, vidi koliko ih je!"
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti