Zar je neko sumnjao u njihovu ljubav prema Čeliku? "Gori" Bilino polje!

Proslava rođendana

Zar je neko sumnjao u njihovu ljubav prema Čeliku? "Gori" Bilino polje!

Edmir Škorić

Kako su i najavili, Robijaši su večeras na stadionu Bilino Polje priredili spektakl povodom 75. rođendana NK Čelik.

Najvjerniji navijači su uz Čelik i kada on prolazi najteže dane u svojoj historiji. Došli su večeras u velikom broju na Bilino Polje i velikom bakljadom i pjesmom počeli sa proslavom 75. rođendana njihovog kluba.

U više su navrata ranije Robijaši pokazali da su jednostavno ludi za Čelikom i nemojte misliti da će crno-crveni biti bez podrške, sve da igraju i u kantonalnoj ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Ekipe sa tradicijom imaju navijače koji će ih uvijek voljeti. Ekipe nastale na silu, zločinom i krvavim parama imaju navijače na baterije i njima je sudbina da nestanu kad dođu teški trenuci. Sretno Čeliku i da se brzo vrati u vrh bh nogometa gdje mu je i mjesto.
16 4
Armin29
Druga liga
8 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi