Bez ikakve pompe se sve odvijalo: Hakimi seli u Seriju A za 40 miliona eura!

Bez ikakve pompe se sve odvijalo: Hakimi seli u Seriju A za 40 miliona eura!

Edmir Škorić

Kao grom iz vedra neba stigla je vijest da će Achraf Hakimi potpisati za Inter.

Inter je navodno u pregovorima s Real Madridom i sam igrač je prihvatio da preseli u Milano, a vijest donose dobro informisani novinari Fabrizio Romano i Gianluca Di Marzio.

Hakimi igra na posudbi u Borussiji Dortmund i bilo je govora da će se vratiti u Real Madrid, ali odlučio je da ide dalje iz razloga što želi redovno da igra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Antonio Conte mu je u Interu obećao redovno igranje na poziciji desnog beka, a Hakimi je u posljednje dvije sezone nastupima u Borussiji dokazao da nije uzalud ovog Marokanca Real doveo u svoju akademiju kada je imao samo 15 godina.

Ove sezone Hakimi je na 44 meča u svim takmičenjima postigao devet pogodaka uz 10 asistencija, a na terenu je proveo ukupno 3.527 minuta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Steta mogao je u bolji klub
7 3
BobPaisley
...ova Borussija je stvorila ogroman broj igraca,da nije dosao kod njih na posudbu propao bi kao i mnogi drugi talentovani mladi igraci koji su dosli u Real prije njega.
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi