Ahmedhodžić: BiH? Nisam još donio odluku

Govorio za švedske medije

Ahmedhodžić: BiH? Nisam još donio odluku

Anel Ahmedhodžić, talentovani defanzivac koji igra za Malmo FF, izjavio je kako još nije prihvatio poziv N/FSBiH.

Posljednjih dana vodi se velika polemika oko toga za koju će reprezentaciju nastupati Ahmedhodžić. U Švedskoj u njemu vide veliki potencijal i namjeravaju ga zvati već za utakmice Lige nacija, a skrštenih ruku ne sjede ni u N/FSBiH.

Zvjezdan Misimović i Dušan Bajević već su razgovarali sa mladim fudbalerom i otvoreno mu dali do znanja da ga žele vidjeti pod zastavom BiH, no po tom pitanju on i nije baš najodlučniji.

"Već sam jednom to rekao, a opet ću - nisam ništa odlučio. To što se pojavljuje u medijima nije istina. Kada ja kažem nešto onda je to istina, sve ostalo nije", pravdao se Ahmedhodžić švedskim novinarima i otkrio da je zbog brojnih poziva bio primoran promijeniti i broj telefona.

Anelov otac Mirsad otkrio je ranije kako iz N/FSBiH garantuju mladom defanzivcu i minutažu, ali da mu nije lako donijeti odluku jer od svoje 15 godine igra za Švedsku.

Top Komentari

zvjezdan10
Druze nemaš šta kontat tu puno , gdje te srce vuče igraj i to je to. Mali nema 5 nastupa za prvi tim Malmoa a ovi naši mu garantuju minutazu kao,koketira sa švedima na taj način.
10 0
Milos1312
A jesu ljudi navalili na nakog Ahmedhodzica, Besim Serbecic za njeg Ramos.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije