Džumhurova bivša djevojka na Instagramu napravila haos fotografijom s bazena

Malo je pretjerala

Džumhurova bivša djevojka na Instagramu napravila haos fotografijom s bazena

Endin Čaušević

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur ima poprilično buran ljubavni život barem sudeći prema prethodnim djevojkama.

Džumhur je i sam izjavio nedavno da je griješio jer je svoj privatni život tako javno isticao, a posebno svoje ljubavne veze. No, nijedna nije odjeknula u javnosti kao veza koju je imao s Dejanom Živković.

Srbijanska manekenka uspjela je zavesti Džumhura, te su oni bili u vezi nekoliko mjeseci, ali nažalost na kraju je sve to puklo.

Bivša djevojka našeg tenisera je veoma aktivna na Instagramu, a njena današnja fotografija je izazvala pravi haos. Dejana je objavila fotografiju s bazena i ostavila bez teksta muški dio publike.

Ona je ponosno pokazala svoje tijelo, a čini se da je pokazala i više od toga.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCbcxcBFl2y/[/instagram]

Top Komentari

Denchi
Kome se dize na skeletora jbt???
10 0
Samoiskreno
Hahahaha ja mezara
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi