Velež na putu za Visoko pokazao kako će izgledati putovanja u novoj sezoni

Poštuju se pravila

Velež na putu za Visoko pokazao kako će izgledati putovanja u novoj sezoni

E. Škorić

FK Velež večeras od 18:30 sati u Visokom protiv Bosne igra prijateljsku utakmicu.

Mostarci su već krenuli na putovanje u Visoko, a zanimljivo je vidjeti detalje na fotografiji koja je zabilježena danas u toku vožnje.

Naime, u Veležu su odmah počeli s pridržavanjem uputa Nogometnog saveza BiH koji je dao smjernice kako bi se u novoj sezoni Premijer lige BiH smanjio fizički kontakt, samim tim i širenje opasnog virusa.

Na put za Visoko krenulo je 27 članova Veleža, ali prema uputama iz NFSBiH, jedna osoba zauzimala je dva sjedeća mjesta.

Ovo su samo neka od pravila koja će pomoći u spriječavanju širenja zazare. Ograničen je broj osoba na stadionima (naravno bez publike), obavit će se testiranja pred početak lige, bit će zabranjeno rukovanje i fizički kontakt prilikom proslave gola, a i promijenjen je sam način izlaska iz tunela na teren.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SilverTownBoys1333
Odvojeno se sjedi u busevima a u svlačionicama se zajedno rasprema. Prije polaska svi zajedno na stadionu, grle se, pozdravljaju. Prije toga zajednički ručak, igrači kafu piju u gradu. SAVEZ BIH - NIŠTA PAMETNO ZA OČEKIVATI I NIJE BILO!
15 2
nijepoznat
Sretan put Federalci najdrazi
7 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi