Nakon što je titulu slavio sa zastavom s ljiljanima turski mediji otkrili šta je Erdogan rekao Višći

Bašakšehir prvi put prvak

Nakon što je titulu slavio sa zastavom s ljiljanima turski mediji otkrili šta je Erdogan rekao Višći

A. Čaušević

Predvođen sjajnim Edinom Višćom Bašakšehir je po prvi put u klupskoj historiji postao prvak Turske i to potpuno zasluženo nakon niza sezona u vrhu Superlige. 

Bašakšehir je titulu sa saigračima proslavio u nedjelju. Njegovu proslavu obilježila je zastava s ljiljanima čime je još jednom pokazao koliko zapravo voli Bosnu i Hercegovinu i ne zaboravlja još uvijek svježu prošlost.

Dan nakon proslave titule Višća je bio na prijemu Tayyipa Erdogana. Kao kapiten kluba koji se nalazi pod protekcijom predsjednika Turske imao je i poseban tretman.

Nakon što su razmijenili poklone turski mediji su otkrili šta je prilikom kratkog razgovora Erdogan poručio Višći.

"Bosna nam mnogo znači", kazao je Erdogan Višći nakon što je bh. reprezentativac prvom čovjeku Turske rekao da cijeni podršku te zemlje Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, za Višću sezona još nije završena. Bašakšehir će uskoro igrati revanš meč osmine finala Europa lige protiv Kopenhagena nakon što je prvi susret dobio s minimalnih 1:0.

Top Komentari

Arnel925
Da nije bilo osmanskog carstva i Turske nikad Srbi nebi postojali na zemlji. Jer to su sve Turci koji su prešli na pravoslavnu vjeru i nazvali se Srbi.
19 0
gameon
Ograniceni balkanci,jedni se uzdaju u rusiju,drugi u tursku..aa ljude zaboli neka stvar za nama
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi