Šok u Bergamu: Josip Iličić prekida karijeru?

Pao u veliku depresiju

Šok u Bergamu: Josip Iličić prekida karijeru?

Esmer Oštraković

Nogometaš Atalante, Jospi Iličić nalazi se u najtežem periodu svog života.

Naime, njegova sjajna forma prekinuta je nakon što se iznenada vratio u Sloveniju, a naknadno je objavljeno da ga je navodno supruga prevarila.

Navodno je prvo Iličić imao velikih problema zbog straha od smrti nakon što je svijet zahvatila pandemija koronavirusa.

Nakon svega toga ovaj nogometaš je pao u depresiju jer ga je navodno supruga prevarila, a nakon svega razmišlja o prekidu karijere i odlasku u penziju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve to u trenucima kada je imao odličnu sezonu iza sebe, te je zabijao kao na traci, te se očekivalo još mnogo od njega.

Male su šanse da Iličić nastupi u utakmici Lige prvaka koju njegova Atalanta igra protiv PSG-a, a sada je pitanje da li će uopšte nastaviti svoju karijeru.

Top Komentari

bistrik87
Kod nas ljudi 4 godine pod granatama proveli pa normalno rade. Prekini karijeru, ckapi si za zivota
24 2
Penderinos
Depresija je treško stanje, ko je ima zna o čemu govorim
22 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi