Sezona iz snova postala pravi košmar: Gasperini otkrio kroz šta prolazi Iličić

Neće igrati u Ligi prvaka

Sezona iz snova postala pravi košmar: Gasperini otkrio kroz šta prolazi Iličić

A. Čaušević

Sezona iz snova za Josipa Iličića se pretvorila u pravi košmar, a o svemu je govorio i njegov trener Gian Piero Gasperini. 

Iličić je do pandemije igrao vrhunski, zabio je preko 20 golova u svim takmičenjima, uključujući i četiri gola na jednom meču Lige prvaka protiv Valencije.

Slovenski veznjak je igrao i nakon što se sezona nastavila, ali odjednom je nestao sa scene. Iako nije imao nikakvih fizičkih problema nije bio u stanju da igra.

Mediji su odmah počeli istraživati šta se dešava sa iskusnim 32-godišnjim fudblaerom iz Prijedora. Bilo je dosta špekulacija, a ona najupečatljivija je da je uhvatio ženu s drugim muškarcem u krevetu.

Ipak, jučer su iz Slovenije stigle druge vijesti jer je Iličić objavio fotografiju sa suprugom i tako smirio situaciju. Ipak, košmar za njega još uvijek nije završen.

"Okružen je s dosta naklonjenosti. To su takve situacije koje se mogu desiti kada se najmanje nadate, vjerovatno bilo kome. Zbog toga se nadam da će što prije izaći iz ove situacije i biti isti igrač kao nekad", rekao je Gasperini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Njegovim odsustvom smo izgubili mnogo. Za Ligu prvaka teško da će biti spreman jer je već dosta vremena van terena. Bilo bi lijepo imati ga za sljedeću sezonu", dodao je iskusni stručnjak.

Iličić je odigrao ukupno 34 utakmice ove sezone uz 21 postignut gol. Noćna mora za njega je počela sredinom jula i nakon susreta s Juventusom.

Top Komentari

luks-02
Da imam ja toliko para kao on nikad me ne bi uhvatila depresija.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi