Iličić u depresiji jer je suprugu zatekao u krevetu s drugim muškarcem kada se vratio kući?

Vijest koja kruži u italijanskim medijima

Iličić u depresiji jer je suprugu zatekao u krevetu s drugim muškarcem kada se vratio kući?

E. Čaušević

Danas su italijanski mediji objavili da se Josip Iličić zbog privatnih problema vratio u Sloveniju, te da sigurno neće igrati za Atalantu u završnici Lige prvaka.

Ovo je veliki udarac za klub iz Bergama jer su ostali bez ponajboljeg igrača. Iličić je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 34 meča i zabio je 21 gol, ali se prije dvije sedmice izgubio iz prvog tima.

Iz Atalante su objavili da je riječ o povredi, ali sada je jasno da to nije tačno. La Gazzetta dello Sport je objavila da je Iličić otputovao u Sloveniju, te da neće sigurno igrati protiv PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka.

Trenutno je poznato da ima nekih privatnih problema, ali nije tačno precizirano o čemu se radi. U italijanski medijima čak se pojavila informacija da je Iličić u depresiji nakon što je otkrio da ga supruga vara.

Navodno, on je zatekao suprugu u krevetu s drugim muškarcem kada se vratio kući, no takva informacija je samo špekulacija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, piše se da je Iličić u depresiji jer ga je pogodilo sve što se dešavalo u Bergamu koji je bio žestoko pogođen koronavirusom. Zbog toga se vratio kući kako bi bio s porodicom i prijateljima, te se oporavio od svega.

Upitno je čak da li će Iličić biti spreman za novu sezonu, a svi očekuju da se klub konačno oglasi, te zapravo otkrije tačno šta se dešava s ovim slovenskim igračem.

Top Komentari

MirzaBarucic
Pa šta misli većina fudbalera, da su im supruge s njima u vezi iz ljubavi? Hahahahaha :)))) Nogiraj je brate, uzmi joj sve ...
12 4
Penderinos
A toooo. Pa bolan Josipe nemoj se sekirati zbog kurve, ko joj Hebe mater nije jedina, svijet je pun treba možeš osvojiti svaku samo glavu gore, nedaj da ti karijera ispasta zbog famfulje, ja da sam na tvom mjestu ne bu se ni po mudima pocesao
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi