Zbog njih su se obijale kasice, ali uzalud: Tim najvećih promašaja Premiershipa je nevjerovatno jak

Nisu pokazali apsolutno ništa

Zbog njih su se obijale kasice, ali uzalud: Tim najvećih promašaja Premiershipa je nevjerovatno jak

U Premiershipu su igrali neki od najvećih igrača u historiji, ali nisu se svi snašli baš najbolje. 

Dokaz da je Premier liga vjerovatno najteža za igrati leži u činjenici da se u njoj nisu snašli velikani poput Shevchenka ili Di Marije.

Postoje i oni igrači koji su dobro igrali za jedan klub u Premier ligi, a nakon transfera u drugi su potpuno nestali sa scene. Neki od njih su Alexis Sanchez ili Fernando Torres.

Nakon što je postalo jasno da će se Alexis Sanchez ostati u Interu i da će ga se Manchester United konačno riješiti, Englezi su napravili tim sastavljen od igrača na koje su engleski klubovi potrošili ogroman novac, a oni nisu pokazali ništa.

Među tim promašajima je Torres za kojeg je Chelsea u januaru 2011. Liverpoolu isplatio ogroman novac, ali ovaj ga nije opravdao, pa je tu i Alberto Aquilani koji je dvije godine ranije stigao u Liverpool za 20 miliona eura, ali tu je bio i početak kraja njegove karijere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da ne dužimo, pogledajte i sami kompletan sastav koji je sastavio The Sun:

Top Komentari

Ivica_Osim8
Nezz sto je Sanches na listi ako sw nije snasaomu Man Utd, to ne znaci da se nije snasao u Eng, ipak u Arsenalu je zabio 73 gola u 121 utakmicu
4 1
Denchi
đe im je repić onaj Carrol, pa ovaj sad panj Maguire
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi